5 Basit Teknikleri için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın Bapsı duman sızdırmaz özelliğe sahip olması dolayısıyla yangın anında insanların tütün zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Bu kapılar dışarıya harbi ve kolay açılabilen bünyeya sahiptir.

Yönetmeliklere uyumlu olan bir sair yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

Yangın merdiveni yönetmeliği uyarınca merdivenlerin uygulayım ve öteki özellikleriyle beraberinde konumlandırılması gereken yerler ortaya konmuşdolaşma.

Yangına dayanıklı malzemelerden binalmalıdır. Ekseri maden veya bedduaşap malzemeler kullanılır. Kapının sözınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Yangın Kapısı Yürütüm Amacı Yangın baplarının üretim amacı âdem evladı sağlığını koruyup yangın ve esrar kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Strüktürların bir parçbeyı şeklinde olduğundan sağlıklı şekilde monte edilmeli ve şizoit şekillerde olmamalıdır.

Yangın Bapsı temel amacı insanoğluın beis görmeden binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Montaj: Yangın kapısı, düz şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, spesiyalist bir grup tarafından gerçekleştirilmelidir.

Nasıl yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve karışma ika ekipleri olacaktır. Onlar yangın kapılarının nite açılması icap ettiğini bilmektedirler fakat bunu yangın anında rastgele bir uzmanlık sahaı olmayan birinin denemesi sıkıntı yaratacaktır.

Göksu Kapı üretim alanlarında Yangın Kapısı uzman ekibimiz tarafından belirlenen binadaki Yangın Bapları en ali kalite ve en şayan bedel politikamıza uygun olacak şekilde üretilir.

Binanın kucakinden bayağıya çın inen betonarme merdivenler haricinde, çatı haricine meydana getirilen ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri bile çok pıtrak kontralaşılan yangın merdivenleridir.

çoklukla yangın merdiveni ile alay malay kullanılan bu ivedi çıkış bapsı, çöküntü anlarında insanoğluın yangın yerından hızla uzaklaşmalarını esenlayarak önemli bir gösteriş üstlenmektedir.

Yangın Bapları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapısının en asıl kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara gelmiştir. Müşterilerimizin kuvvetli iş evetşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın niteleyerek oldukça hassas davranıyoruz.

Report this wiki page